Πολιτική Απορρήτου

Ισχύει από 16 Μαρτίου 2022

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων («Δήλωση απορρήτου») εξηγεί πώς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα («Προσωπικά δεδομένα») που συλλέγουμε όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ως πελάτης, επισκέπτεστε ή/και χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας που είναι προσβάσιμος μέσω της διεύθυνσης: www.epayworldwide.grΙστότοπος») ή αλληλεπιδράτε μαζί μας με άλλο τρόπο. Σε αυτήν τη Δήλωση Απορρήτου, καθορίζουμε επίσης τον τρόπο με τον οποίο τα στοιχεία σας θα μπορούσαν δυνητικά να κοινοποιηθούν σε τρίτα μέρη και τις πολιτικές απορρήτου που εφαρμόζουμε για την προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων.

Οι αναφορές στις αντωνυμίες «εμείς», «εμάς», «δικό/ά μας» ή «epay» αφορούν την Euronet Merchant Services Payment Institution Single Member S.A. και οι αναφορές στις αντωνυμίες «εσείς» ή «Δικό/ά σας» αφορούν τυχόν χρήστη του Ιστοτόπου.

Οι παρακάτω πληροφορίες (Επισκόπηση) αντιπροσωπεύουν μια πρώτη προσέγγιση σχετικά με τους τύπους Προσωπικών Δεδομένων που θα επεξεργαστούμε για να σας παρέχουμε τις Υπηρεσίες μας και για να συμμορφωθούμε με όλες τις νομικές και συμβατικές μας υποχρεώσεις. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πρόσθετες πληροφορίες παρακάτω (Λεπτομερείς πληροφορίες).

Επισκόπηση

Ποιοι είμαστε;

Είμαστε η Euronet Merchant Services Payment Institution Single Member S.A. εξουσιοδοτημένη ως Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος βάσει του Ν. 4537/2018, δραστηριοποιούμαστε ως «epay» και είμαστε μια παγκόσμια εμπορική επωνυμία, τμήμα του ομίλου Euronet Worldwide Inc. («Όμιλος Euronet»).

Μπορείτε να βρείτε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας μας εδώ.

Τι είδους δεδομένα συλλέγονται;

Συλλέγουμε μόνο τα δεδομένα που χρειαζόμαστε βάσει νόμου ή/και τοπικού κανονισμού για την παροχή των υπηρεσιών μας. Αυτά περιλαμβάνουν:

  • Στοιχεία ταυτοποίησης
  • Οικονομικά στοιχεία
  • Στοιχεία συναλλαγών

Δεν συλλέγουμε ποτέ παραπάνω δεδομένα από αυτά που είναι απολύτως απαραίτητα.

Γιατί συλλέγουμε δεδομένα;

Συλλέγουμε Προσωπικά Δεδομένα για συγκεκριμένους συμβατικούς και νομικούς σκοπούς. Τα Προσωπικά Δεδομένα χρησιμεύουν επίσης για τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη στον Ιστότοπό μας.

Για πόσο χρονικό διάστημα συλλέγει δεδομένα το epay;

Διατηρούμε τα Προσωπικά Δεδομένα για όσο διάστημα χρειαστεί, όπως απαιτείται από τη νομοθεσία ή/και τους τοπικούς κανονισμούς.

Περιστασιακά, οι νομικές απαιτήσεις μπορεί να μεταφράζονται σε μεγαλύτερη περίοδο διατήρησης, αλλά μόλις εκπληρωθούν οι απαιτήσεις, γίνεται διαγραφή.

Σε ποιον κοινοποιούμε τα δεδομένα των πελατών;

Κοινοποιούμε Προσωπικά Δεδομένα πελατών σε άλλες εταιρείες εντός του Ομίλου Euronet, τοπικές αρχές και συνεργάτες για την εκπλήρωση των κανονιστικών και συμβατικών μας υποχρεώσεων.

Πού διατηρεί το epay τα Προσωπικά Δεδομένα σας;

Αποθηκεύουμε Προσωπικά Δεδομένα πελατών σε ασφαλείς τοποθεσίες με αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Εάν χρειαστεί να μεταφέρουμε Προσωπικά Δεδομένα πελατών σε άλλες χώρες, θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να συμμορφωθούμε με τις νομικές υποχρεώσεις και να διασφαλίσουμε ένα κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας.

Ποια είναι τα δικαιώματά σας;

Είστε κάτοχος των Προσωπικών Δεδομένων σας και έχετε το νόμιμο δικαίωμα στον έλεγχό τους. Μπορείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση dpo@euronetworldwide.com:

  • Πρόσβαση και ηλεκτρονικό αντίγραφο των Προσωπικών Δεδομένων σας
  • Διόρθωση των Προσωπικών Δεδομένων σας
  • Διαγραφή των Προσωπικών Δεδομένων σας (όπου επιτρέπεται από το νόμο)
  • Περιορισμός επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων σας

Λεπτομερείς πληροφορίες

1. Ποιοι είμαστε;

Για τυχόν επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων που πραγματοποιείται όταν χρησιμοποιείτε κάποια από τις υπηρεσίες μας ή επισκέπτεστε αυτόν τον Ιστότοπο, Υπεύθυνος Επεξεργασίας είναι η Euronet Merchant Services Payment Institution S.A., εξουσιοδοτημένη ως Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος βάσει του 4537/2018, η οποία λειτουργεί βάσει της εμπορικής επωνυμίας του epay, με καταχωρημένη εταιρική διεύθυνση τη Σαχτούρη 1 & Ποσειδώνος, Καλλιθέα 17674, Αττική, Ελλάδα.

Για επικοινωνία με το Γραφείο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Ομίλου Euronet, μπορείτε να στείλετε ένα email στη διεύθυνση dpo@euronetworldwide.com.

Σας ενθαρρύνουμε να επανεξετάζετε και να ελέγχετε τακτικά τη Δήλωση Απορρήτου για τυχόν ενημερώσεις. Θα δημοσιεύουμε την ενημερωμένη έκδοση στον Ιστότοπο και, εφόσον συνεχίζετε να συνεργάζεστε μαζί μας, αποδέχεστε την εκάστοτε Δήλωση Απορρήτου όπως ισχύει ανά τους καιρούς.

2. Ποια Προσωπικά Δεδομένα συλλέγουμε, πώς τα συλλέγουμε και γιατί;  

Στοιχεία ταυτοποίησης

Περιλαμβάνει τα όνομα, τίτλος, διεύθυνση κατοικίας ή/και επιχείρησης, email, αριθμοί τηλεφώνων ή/και φαξ και άλλα στοιχεία επικοινωνίας, ημερομηνία γέννησης, φύλο, εικόνες, υπογραφή, στοιχεία διαβατηρίου/βίζα, ηχογραφήσεις, επίσημα διαπιστευτήρια και στιγμιότυπα λήψης τους. Ενδέχεται επίσης να συλλέγουμε δεδομένα που λαμβάνονται από τρίτα μέρη, όπως αυτά που συλλέγονται στο πλαίσιο ενός ελέγχου πιστοληπτικής ικανότητας.

Ο λόγος για την επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σαςΝομική βάση για την επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας
Παροχή υπηρεσιών και προϊόντων.• Προσυμβατικές και Συμβατικές υποχρεώσεις
Ενημερωτικό δελτίο και σκοποί εμπορικής προώθησης.• Συναίνεση
‘Έρευνα αγοράς και σχόλια καταναλωτών: Τυχόν πληροφορίες που κοινοποιούν οικειοθελώς οι πελάτες μας σε εμάς σχετικά με την εμπειρία τους από τη χρήση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.• Έννομο συμφέρον
• Συναίνεση
Εξυπηρέτηση πελατών: Θα παρακολουθούμε και θα καταγράφουμε (μέσω αυτοματοποιημένων μέσων ή μεταγραφών) τις τηλεφωνικές μας κλήσεις, τα email και τις συνομιλίες μας με τους πελάτες μας. Θα χρησιμοποιήσουμε τις μεταγραφές αυτών των κλήσεων για την επιβεβαίωση των οδηγιών που μας παρέχετε.• Συμβατικές υποχρεώσεις
• Έννομο συμφέρον
Διαχείριση των λογαριασμών των πελατών μας (εγγραφή και διαχείριση)• Προσυμβατικές/Συμβατικές υποχρεώσεις
Αίτημα για πρόσβαση σε εργαλεία και πληροφορίες: Οι πελάτες μας μπορεί να επιθυμούν να έχουν πρόσβαση σε ορισμένα εργαλεία και πληροφορίες που διατίθενται στον Ιστότοπο, πριν ή αφού αποφασίσουν ότι επιθυμούν να εγγραφούν για να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας.• Προσυμβατικές/Συμβατικές υποχρεώσεις
Συμμετοχές σε εκδηλώσεις και giveaway: Οι πελάτες μας μπορεί να επιθυμούν να λάβουν μέρος σε εκδηλώσεις που διοργανώνονται από εμάς ή σε ένα giveaway.• Συναίνεση
• Συμβατικές υποχρεώσεις
Έλεγχος πιστοληπτικής ικανότητας. Θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία ταυτοποίησής σας και τα οικονομικά στοιχεία που μας έχετε παράσχει για να κάνουμε έναν έλεγχο πιστοληπτικής ικανότητας προκειμένου να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες/τα προϊόντα μας σύμφωνα με την οικονομική σας ικανότητα.• Έννομο συμφέρον
Διαπιστευτήρια σύνδεσης για να συνδέεστε με οποιαδήποτε από τις πλατφόρμες μας• Συμβατικές υποχρεώσεις
Προστασία των νόμιμων δικαιωμάτων μας και συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις• Νομική υποχρέωση
Αλληλογραφία που περιλαμβάνει email, φαξ, ηλεκτρονική φόρμα και κάθε είδους ηλεκτρονική επικοινωνία, μαζί με τυχόν αρχεία του λογαριασμού τους. Διατηρούμε επίσης επιστολές εξυπηρέτησης πελατών και άλλες μεταξύ μας επικοινωνίες και οποιασδήποτε εταιρείας εντός του ομίλου μας καθώς και των συνεργατών και προμηθευτών μας• Έννομο συμφέρον
• Συμβατικές υποχρεώσεις

Οικονομικά στοιχεία

Όταν γίνετε πελάτης, συλλέγουμε τα προσωπικά σας οικονομικά δεδομένα. Μπορεί να συλλέξουμε οικονομικά δεδομένα όπως πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού, δημοσιονομικές καταστάσεις, λόγοι μεταφορών, ιστορικές συναλλαγές, πληροφορίες που σχετίζονται με οποιαδήποτε διαδικασία συναλλαγής από εμάς, επάγγελμα, αναγνωριστικό τερματικού ή άλλη τεκμηρίωση που να αποδεικνύει την πηγή των κεφαλαίων που θέλετε να μεταφέρετε (όμοια με τις αποδείξεις μισθοδοσίας), προκειμένου να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Ο λόγος για την επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σαςΝομική βάση για την επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας
Παροχή Υπηρεσιών• Συμβατικές υποχρεώσεις
Καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες• Νομική υποχρέωση
Καταπολέμηση εγκληματικών δραστηριοτήτων και χρηματοδότησης τρομοκρατικών δραστηριοτήτων• Νομική υποχρέωση
Διαχείριση του προφίλ σας• Συμβατικές υποχρεώσεις
Κατάρτιση νομικού προφίλ για πιστωτικές αναφορές• Έννομο συμφέρον
Προστασία των νόμιμων δικαιωμάτων μας και συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις• Νομική υποχρέωση

Μη ταυτοποιήσιμα δεδομένα

Όποτε είναι δυνατόν, χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω των οποίων δεν είναι δυνατή η άμεση ταυτοποίησή σας (όπως ανώνυμα δημογραφικά δεδομένα και δεδομένα χρήσης) αντί για Προσωπικά Δεδομένα. Αυτά τα μη ταυτοποιήσιμα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση των εσωτερικών διαδικασιών ή την παροχή υπηρεσιών μας, χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση προς εσάς.

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε συγκεντρωτικά δεδομένα για διάφορους σκοπούς, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, της αξιολόγησης και της βελτίωσης των υπηρεσιών και της ανάλυσης της επισκεψιμότητας στις υπηρεσίες μας.

Έννομο συμφέρον

Όταν χρησιμοποιούμε Προσωπικά Δεδομένα πελατών για να επιδιώξουμε τα έννομα συμφέροντά μας, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να συμβαδίσουν τα συμφέροντά μας με τα δικά σας, έτσι ώστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα να χρησιμοποιούνται μόνο όπως επιτρέπεται από τη σχετική νομοθεσία ή με τρόπο που δεν θα επηρεάσουν αρνητικά τα δικαιώματά σας. Κατόπιν αιτήματος, μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες για οποιαδήποτε επεξεργασία βασίζεται σε έννομο συμφέρον.

3. Για πόσο χρονικό διάστημα συλλέγει δεδομένα το epay;

Τα προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιούνται για διάφορους σκοπούς και διέπονται από διάφορους κανόνες και κανονισμούς. Διατηρούνται για όσο διάστημα απαιτείται για την παροχή των υπηρεσιών στους πελάτες που τις έχουν ζητήσει και για τη συμμόρφωση με τις ισχύουσες νομικές, λογιστικές υποχρεώσεις ή τις υποχρεώσεις αναφοράς. Για παράδειγμα:

4. Κοινοποιεί το epay τα Προσωπικά Δεδομένα σας σε τρίτα μέρη;

Όμιλος Euronet:

• Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας σε εταιρείες εντός του Ομίλου Euronet για λόγους συμμόρφωσης με τις υποχρεώσεις του ομίλου και για τη σωστή λειτουργία των υπηρεσιών μας.• Νομική υποχρέωση
• Ως αποτέλεσμα τυχόν εταιρικού μετασχηματισμού όπου εμπλέκεται το epay.
• Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας σε διαφορετικές εταιρείες εντός του Ομίλου Euronet για την παροχή βοήθειας στα πλαίσια της Εξυπηρέτησης Πελατών και για την ολοκλήρωση τυχόν συναλλαγής ή την παροχή τυχόν υπηρεσίας ή προϊόντος που έχετε ζητήσει ή εξουσιοδοτήσει.
• Συμβατικές υποχρεώσεις

Τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών και τραπεζικές οντότητες:

• Κοινοποιούμε Προσωπικά Δεδομένα σε τρίτους παρόχους υπηρεσιών για τη διαχείριση, την ενεργοποίηση ή τη διευκόλυνση ορισμένων πτυχών των υπηρεσιών μας.
• Για επαληθεύσεις συμμόρφωσης και αποτροπή απάτης από τρίτους παρόχους υπηρεσιών.
• Νομική υποχρέωση
• Πάροχοι επικοινωνιών, υποδομών και διεκπεραίωσης συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών και συστημάτων που επιτρέπουν την επεξεργασία της συναλλαγής.
• Για τη διατήρηση του απαιτούμενου επιπέδου απόδοσης των υπηρεσιών μας.
• Συμβατικές υποχρεώσεις
• Για την ανάλυση δεδομένων για μάρκετινγκ, λειτουργική βελτίωση και βελτίωση των συστημάτων συμμόρφωσης και καταπολέμησης απάτης.• Έννομο συμφέρον
• Νομική υποχρέωση
• Για την προώθηση των υπηρεσιών μας.
• Για την εξατομίκευση τοποθετημένης διαφήμισης σε ψηφιακές υπηρεσίες και προσαρμογή στις προτιμήσεις των καταναλωτών.
• Συναίνεση

Νομικό και κανονιστικό πλαίσιο:

• Οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας στις αρχές. Ενδέχεται επίσης να γνωστοποιήσουμε Προσωπικά Δεδομένα στις αρχές όταν η γνωστοποίηση είναι απαραίτητη για την αναγνώριση, την επικοινωνία ή την άσκηση νομικής αγωγής έναντι προσώπου που μπορεί να προκαλεί τραυματισμό ή να παρεμβαίνει στα δικαιώματα ή την ιδιοκτησία του Epay, της υπηρεσίας ή σε οποιονδήποτε από τους πελάτες μας.• Νομική υποχρέωση

Έλεγχος πιστοληπτικής ικανότητας:

Αυτή η Ενότητα («Πιστοληπτική ικανότητα») θα ισχύει μόνο στην περίπτωση που έχετε αιτηθεί ή έχετε συνάψει σύμβαση μαζί μας για την παροχή υπηρεσιών επεξεργασίας συναλλαγών προς εσάς.

Bank Information Systems S.A. (εμπορική επωνυμία: Tiresias S.A.), με διεύθυνση Αλαμάνας 2, 151 25 Μαρούσι, Αθήνα, Ελλάδα («Τειρεσίας»): Για σκοπούς αξιολόγησης ή/και επανεκτίμησης του υποκείμενου συναλλακτικού/πιστωτικού κινδύνου στο πλαίσιο μιας πιθανής συναλλαγής ή της τρέχουσας μεταξύ μας σύμβασης, είτε πρόκειται για καθορισμένο είτε για αόριστο χρονικό διάστημα, για όσο διάστημα διατηρείται μια τέτοια σχέση, κατά την κρίση μας, θα έχουμε πρόσβαση και θα διεξάγουμε αναζητήσεις στο σύστημα ΤΣΕΚ του Τειρεσία («Σύστημα Ελέγχου Κινδύνων» ή «Σύστημα ΤΣΕΚ») που περιέχει τα Προσωπικά Δεδομένα σας και άλλες πληροφορίες που αναφέρονται παρακάτω. Επιπλέον, σύμφωνα με την απόφαση 186/2014 της ελληνικής Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα («ΑΠΔΠΧ»), ενεργούμε ως Υπεύθυνοι Διεκπεραίωσης για λογαριασμό του Τειρεσία, ο οποίος είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας, με σκοπό την ενημέρωσή σας για τη συλλογή και την επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένα και την άσκηση των σχετικών σας δικαιωμάτων. Συγκεκριμένα:

Ο λόγος για την επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σαςΝομική βάση για την επεξεργασία των Προσωπικών
Δεδομένων σας
Διασφάλιση της εμπορικής πίστης, της αξιοπιστίας και της ασφάλειας των συναλλαγών και της άσκησης των δικαιωμάτων της οικονομικής ελευθερίας και της ελευθερίας της πληροφόρησης, επιτρέποντάς μας την αξιολόγηση ή την επανεκτίμηση της φερεγγυότητας των αντισυμβαλλομένων τους και ειδικότερα τον πιστωτικό κίνδυνο συναλλαγής που αναλαμβάνεται κατά τη διάρκεια της επιχειρηματικής δραστηριότητας που έχει αναληφθεί.• Έννομο συμφέρον

Θα έχουμε πρόσβαση στις ακόλουθες κατηγορίες Προσωπικών Δεδομένων που διατηρεί ο Τειρεσίας:

Τα δεδομένα που εξάγονται από τον Τειρεσία θα καταστραφούν μετά το τέλος της συναλλαγής σχετικά με την οποία εξήχθησαν. Διατηρούμε επίσης αρχείο με όλες τις γραπτές ειδοποιήσεις που παρέχουμε για τον Τειρεσία και για λογαριασμό του. Αυτό το αρχείο ειδοποιήσεων διαβιβάζεται στον Τειρεσία. Ωστόσο, για λόγους συμμόρφωσης με τις νομικές μας υποχρεώσεις, ένα τέτοιο αρχείο ειδοποιήσεων των υποκειμένων των δεδομένων που τηρούμε για λογαριασμό του Τειρεσία, θα διατηρείται για 5 χρόνια από τη λήξη της συναλλαγής/σύμβασης βάσει της οποίας αποκτήθηκε.

Έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού επεξεργασίας, εναντίωσης, καταγγελίας στην ΑΠΔΠΧ και μη διαβίβασης, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, και μπορείτε να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα εγγράφως (και με ηλεκτρονικά μέσα) στη διεύθυνση www.tiresias.gr Ο Τειρεσίας διατηρεί το δικαίωμα, που ισχύει σε κάθε περίπτωση, να αρνηθεί το αίτημά σας εάν η επεξεργασία ή η τήρηση του αρχείου των δεδομένων είναι απαραίτητη σύμφωνα με το νόμο ή εάν υπάρχει υπέρτατο έννομο συμφέρον του Τειρεσία ή εξουσιοδοτημένου αποδέκτη του ή για τον σκοπό της θεμελίωσης, άσκησης ή προάσπισης των νόμιμων δικαιωμάτων ή εκπλήρωσης των υποχρεώσεών του. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, εάν το επιθυμείτε, ο Τειρεσίας μπορεί να σταματήσει τη διαβίβαση των δεδομένων σας σε όλες τις εταιρείες-παραλήπτες του Συστήματος ΤΣΕΚ και να διαβιβάζει εφεξής σχετική ένδειξη (απαγόρευση μετάδοσης), η οποία δεν θα ισχύει για την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και τα δεδομένα του Γενικού Εμπορικού Μητρώου (η διαβίβαση των δεδομένων αυτών θα συνεχιστεί) και θα αξιολογούνται από κάθε παραλήπτη κατά την κρίση του. Σε περίπτωση που ασκήσετε το δικαίωμα της μη μετάδοσης ή έχετε αντίρρηση για την πρόσβαση από μέρους μας στο Σύστημα ΤΣΕΚ, είμαστε άμεσα υποχρεωμένοι να διακόψουμε την πρόσβαση στα δεδομένα σας και να ενημερώσουμε σχετικά τον Τειρεσία. Σε περίπτωση που ασκήσετε το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, ο Τειρεσίας παύει προσωρινά τη μετάδοση των δεδομένων και αντ’ αυτού διαβιβάζει την ένδειξη «Έχει ασκήσει περιορισμό επεξεργασίας για τα δεδομένα», ένδειξη που αξιολογείται ελεύθερα από τους αποδέκτες. Μπορείτε να ανακαλέσετε ελεύθερα το αίτημά σας για μη μετάδοση ή περιορισμένη επεξεργασία ανά πάσα στιγμή με σχετική υποβολή μόνο στον Τειρεσία. Η άσκηση των δικαιωμάτων αυτών θα ισχύσει για το μέλλον και δεν αφορά την επεξεργασία δεδομένων που έχει ήδη πραγματοποιηθεί.

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία σχετικά με την επεξεργασία που πραγματοποιεί ο Τειρεσίας, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Τειρεσία στη διεύθυνση www.tiresias.gr

ICAP CRIF S.A., με διεύθυνση Ελ. Λεωφ. Βενιζέλου 2, Καλλιθέα, 17676, Αθήνα, Ελλάδα («ICAP»):

Για σκοπούς αξιολόγησης ή/και επανεκτίμησης του υποκείμενου συναλλακτικού/πιστωτικού κινδύνου στο πλαίσιο μιας πιθανής συναλλαγής ή της τρέχουσας μεταξύ μας σύμβασης, είτε πρόκειται για καθορισμένο είτε για αόριστο χρονικό διάστημα, για όσο διάστημα διατηρείται αυτή η σχέση, κατά την κρίση μας, θα έχουμε πρόσβαση και θα διεξάγουμε αναζητήσεις στο σύστημα ICAP που περιέχει τα Προσωπικά Δεδομένα σας και άλλες πληροφορίες.

Ο λόγος για την επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σαςΝομική βάση για την επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας
Διασφάλιση της εμπορικής πίστης, της αξιοπιστίας και της ασφάλειας των συναλλαγών και της άσκησης των δικαιωμάτων της οικονομικής ελευθερίας και της ελευθερίας της πληροφόρησης, επιτρέποντάς μας την αξιολόγηση ή την επανεκτίμηση της φερεγγυότητας των αντισυμβαλλομένων τους και ειδικότερα τον πιστωτικό κίνδυνο συναλλαγής που αναλαμβάνεται κατά τη διάρκεια της επιχειρηματικής δραστηριότητας που έχει αναληφθεί.• Έννομο συμφέρον

5. Αποθηκεύει το epay την αλληλογραφία που στέλνει ο πελάτης;

Ναι. Διατηρούμε όλη την αλληλογραφία με τους πελάτες μας, συμπεριλαμβανομένων των email και των φαξ, μαζί με τυχόν αρχεία του λογαριασμού τους. Διατηρούμε επίσης επιστολές εξυπηρέτησης πελατών και άλλες μεταξύ μας επικοινωνίες και οποιασδήποτε εταιρείας εντός του ομίλου μας καθώς και των συνεργατών και προμηθευτών μας. Αυτά τα αρχεία διατηρούνται σύμφωνα με την Πολιτική Διατήρησής μας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση dpo@euronetworldwide.com.

6. Ασφάλεια δεδομένων

Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τα Προσωπικά Δεδομένα των πελατών και έχουμε θέσει σε εφαρμογή δικλείδες ασφαλείας για την αποτροπή τυχόν απώλειας, κατάχρησης και τροποποίησης των στοιχείων που μας έχετε εμπιστευτεί. Στο epay, θα προσπαθούμε πάντα να διασφαλίζουμε ότι τα Προσωπικά Δεδομένα σας είναι καλά προστατευμένα. Διατηρούμε αυτήν τη δέσμευση για την ασφάλεια των δεδομένων εφαρμόζοντας κατάλληλα υλικά, ηλεκτρονικά και διαχειριστικά μέτρα για την προστασία και την ασφάλεια των προσωπικών σας στοιχείων.

Για να προστατεύσουμε τα συστήματά μας από παράνομη πρόσβαση, χρησιμοποιούμε ασφαλή, εξελιγμένα και τελευταίας τεχνολογίας υλικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας που βελτιώνονται συνεχώς για τη διασφάλιση του υψηλότερου επιπέδου ασφάλειας. Όλα τα Προσωπικά Δεδομένα φυλάσσονται σε ασφαλή τοποθεσία που προστατεύεται από τείχη προστασίας και άλλους εξελιγμένους μηχανισμούς ασφαλείας με περιορισμένη πρόσβαση διαχειριστή.

Όλο το προσωπικό μας που έχει πρόσβαση (ή συνδέεται με) στην επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας δεσμεύεται συμβατικά να διατηρεί ιδιωτικά τα δεδομένα των πελατών και να τηρεί τους κανόνες απορρήτου που έχουμε εφαρμόσει στον οργανισμό μας.

Ενώ στόχος μας είναι να επιτύχουμε το υψηλότερο επίπεδο προστασίας δεδομένων υιοθετώντας μέτρα βιομηχανικών προτύπων για την προστασία του απορρήτου σας, κανένα σύστημα ασφαλείας δεν είναι εντελώς αψεγάδιαστο ή αδιαπέραστο. Συνεπώς, δεν μπορούμε (και δεν εγγυόμαστε) ότι τα Προσωπικά Δεδομένα είναι απολύτως ασφαλή.

7. Κατάρτιση προφίλ και αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων

Σε ορισμένες περιπτώσεις, χρησιμοποιούμε αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων και κατάρτιση προφίλ, εάν αυτό επιτρέπεται από τη νομοθεσία και είναι απαραίτητο για την εκτέλεση μιας σύμβασης. Για παράδειγμα, η αυτοματοποιημένη εξουσιοδότηση για υπηρεσίες εμβασμάτων. Νομική βάση για να προχωρήσουμε στην κατάρτιση προφίλ και στην αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων αποτελεί το έννομο συμφέρον.

8. Μάρκετινγκ και διαφήμιση

If You have given Us Your express consent, We may contact You from time to time (by email, SMS text, letter, or Εάν μας έχετε δώσει τη ρητή συγκατάθεσή σας, ενδέχεται να επικοινωνούμε μαζί σας κατά καιρούς (μέσω email, μηνυμάτων SMS, επιστολής ή τηλεφώνου όπως απαιτείται και σύμφωνα με τις συγκεκριμένες οδηγίες από εσάς) για την παροχή στοχευμένου μάρκετινγκ σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση dpo@euronetworldwide.com ή ακολουθώντας τις οδηγίες στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ που Σας έχουμε στείλει.

9. Χρήση pixel σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε pixel στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ μας για να μαθαίνουμε εάν και πόσες φορές ανοίγονται τα μηνύματά μας και για να επαληθεύσουμε τυχόν κλικ σε συνδέσμους ή διαφημίσεις εντός των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να χρησιμοποιούνται για να:

10. Ποια είναι τα δικαιώματά σας;  

Οι πελάτες μπορούν να επιδιώξουν πρόσβαση, ενημέρωση, τροποποίηση ή διαγραφή των Προσωπικών τους Δεδομένων. Ανάλογα με τη χώρα σας, ενδέχεται να έχετε διαφορετικά δικαιώματα. Ωστόσο, ανεξάρτητα από τη χώρα σας, μπορείτε να ασκήσετε τα παρακάτω δικαιώματα, ανά πάσα στιγμή:

Έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία σε αρμόδια αρχή προστασίας δεδομένων ή στο αρμόδιο δικαστήριο εάν πιστεύετε ότι δεν συμμορφωνόμαστε με τα καθήκοντά μας βάσει της παρούσας Δήλωσης Απορρήτου ή της ισχύουσας νομοθεσίας. Ενθαρρύνουμε τους πελάτες να μας ειδοποιούν για τυχόν παράπονα που μπορεί να έχουν, ακόμα κι αν δεν απαιτείται, και θα απαντήσουμε σύμφωνα με τη Διαδικασία Παραπόνων μας. Μπορεί να σας φανούν χρήσιμοι οι παρακάτω πόροι:

Θα απαντήσουμε στο αίτημά σας το συντομότερο δυνατό και πάντα εντός του χρονικού πλαισίου που ορίζεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Για τα ισχύοντα δικαιώματα και για τον προσδιορισμό του ακριβούς χρόνου εντός του οποίου πρέπει να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας, ανατρέξτε στην συγκεκριμένη ενότητα κατοίκων παρακάτω.

Για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας, πρέπει να στείλετε ένα email στη διεύθυνση dpo@euronetworldwide.com. Για να βοηθήσουμε στην προστασία του απορρήτου σας και στη διατήρηση της ασφάλειας, θα λάβουμε μέτρα για να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας ή/και ενδέχεται να σας ζητήσουμε να παρέχετε άλλα στοιχεία προτού σας παραχωρήσουμε πρόσβαση ή προχωρήσουμε σε τροποποίηση τυχόν Προσωπικών Δεδομένων. Δυστυχώς, εάν δεν έχουμε αντίγραφο της ταυτότητάς σας ή οποιοδήποτε έγκυρο νομικό έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητά σας, δεν θα μπορέσουμε να απαντήσουμε στο αίτημά σας.

Το epay διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει την παρούσα Δήλωση Απορρήτου ανά πάσα στιγμή και θα κοινοποιήσει τυχόν τροποποιήσεις στον Ιστότοπο ή μέσω οποιουδήποτε άλλου τρόπου κρίνει κατάλληλο.